Десният анализатор Георги Харизанов атакува за ГЕРБ в Благоевград.  Директорът

...
Десният анализатор Георги Харизанов атакува за ГЕРБ в Благоевград.  Директорът
Коментари Харесай

Челен сблъсък! Харизанов vs. Цветанов в Благоевград

Десният анализатор Георги Харизанов нападна за ГЕРБ в Благоевград.  Директорът на Института за дясна политика и началник на телевизия " Европа " Георги Харизанов съвсем несъмнено ще поведе листата на ГЕРБ за Област Благоевград, настояват локални медии. Той към този момент се е срещнал с актива на партията, при закрити врата и е получил увещание, че всички ще работят за изборна победа.

Харизанов е с извънредно въздействие в партията и след напускането на Цветан Цветанов е апетитен за един от най-близките до Бойко Борисов

Кандидатирането му в една от крепостите на Цветанов – Благоевград, където някогашният втори в ГЕРБ има куп свои хора, е знак, че ГЕРБ желае знаков преден конфликт с тогавашния си сподвижник. Очаква се Цветанов още веднъж да се кандидатира от Благоевград и Велико Търново.

Неуспелият кмет Атанас Камбитов, който е непосредствен другар на Цветанов, сигурно ще впрегне хората към себе си в интерес на републиканците. Но ГЕРБ са твърдо решение да си отвоюват града от Цветанов и компания.

С влизането на Харизанов, борбата в Благоевград ще е една от най-интересните, тъй като там Българска социалистическа партия подвига младото си острие Александър Симов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР